Behandlingar

Lite om
Våra behandlingar

Thaimassage

Thaimassagen kan vara lite hårdare och mer energigivande än andra former av massage.

Thaimassagen utförs på en madrass på golvet. Detta gör att massören kan använda sin kroppsvikt, och genom att överföra tryck, kraft och energi uppnå en hög terapeutisk effekt.


Oljemassage

Oljemassagen är en lite mjukare massageform, som mjukar upp spända muskler och leder. Den verkar också energigivande och avstressande samt skänker välbefinnande. Vi rekommenderar oljemassage för kunder som aldrig har provat thailändsk massage tidigare. Vi använder en oparfymerad olja med minsta möjliga risk för allergiska reaktioner.


Fotmassage(Reflexology)

Fotmassage kan göra underverk med trötta fötter och ömmande benmuskler. Men den har fler fördelar än så. Det är en naturlig behandlingsform som kan lindra många andra besvär. Den hjälper t ex mot stress och spänningar samt förbättrar blodcirkulationen. Den verkar också avslappnande och ger en känsla av välbefinnande.

Reflexology baseras på principen att fötterna är indelade i reflexzoner, vilka tillsammans utgör en spegelbild av människokroppen och där varje zon motsvarar en kroppsdel. Genom att massera och trycka på dessa zoner kan massören minska eller eliminera blockeringar i de organ och kroppsdelar som zonerna motsvarar.
Några viktiga råd

I förebyggande syfte rekommenderas en behandling minst en gång i månaden. Var försiktig med all massage om du har frakturer, benskörhet, feber, diskbråck, infektion, reumatisk sjukdom eller om du återhämtar dig efter en operation. Har du gjort t.ex. en höftledsoperation är Thaimassage inte att rekommendera.

Om du har en kärlsjukdom, cancer, diabetes, åderförkalkning eller någon annan sjukdom som du är tveksam om, rådfråga din läkare.

Berätta för massören var du har värk, om du vill ha en mjuk, medium eller en lite hårdare massage, samt på vilka ställen massören skall vara försiktig.

Ät inte lunch eller middag senare än en timme innan massagen.

Drick gärna ett glas vatten efter behandlingen.